Op 21 september 2017
ben ik te gast op bij  yourcoach-café Gent
met het thema

“Waar hoop je op?”

YourCoach organiseert maandelijks een lezing voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

WAAR HOOP JE OP?

Ken je het heerlijke gevoel wanneer een cliënt op het einde van het gesprek zegt: “Dank je wel. Ik zie het weer zitten.”? Er is opnieuw perspectief en hoop ontstaan. ‘Mensen opnieuw leren hopen beschouw ik als de essentie van coachen’. Een belangrijke drijfveer die mensen tot verandering brengt, is hoop. Hoop verbindt mensen op een actieve manier met wat nog niet is. In hoop wordt ‘niet weten’ geëerd als doorgang naar het nieuwe. Het is de hoop die mensen kan aansporen om met de status quo geen genoegen te nemen, om gebaande paden te verlaten, het roer om te gooien en zowel zichzelf te ontwikkelen in verbinding met anderen.

‘Ik hoop, dus ik zal zijn.’ Ernest Bloch

Als de hoop ontbreekt, stremt de levensenergie. Mensen worden gelaten en depressief. Ze trekken zich terug uit het leven en laten zich leven.  Er is geen verbinding meer met wat voor hen wezenlijk is. In coaching gaan we proberen om mensen terug in contact te brengen met de kracht van hoop. Op deze avond verkennen we samen Wat is hoop? Hoe werkt het?

  • Hoe kan je mensen – in coachende processen – opnieuw leren hopen?

PRAKTISCHE INFO

Plaats: Loft 26 – Sint-Salvatorstraat 18/104
9000    Gent
eerste verdieping van hal 26

Aanvang: 20.00 u
Welkom vanaf 19.30 u om een aperitief te drinken.
Prijs: 10 euro
Meer info en inschrijven via YourCoach Café Gent

Pin It on Pinterest

Share This